Welkom bij Optiek De Ridder Blankenberge

Wij beantwoorden al jouw vragen wat betreft optiek en contactlenzen.

Optiek De Ridder te Blankenberge staat voor exclusieve brillenmode gecombineerd met eerlijk advies, individuele oplossingen en een super service, ook nadat je je bril, glazen of contactlenzen hebt aangekocht.

Uiteraard wil je er met je nieuwe bril goed uitzien. Het is daarnaast ook belangrijk dat je er ook goed mee ziet. Daarom geven wij je graag professioneel advies bij het kiezen van het juiste montuur met de aangepaste glazen.

 

 

Heb je interesse in contactlenzen? Ook hiervoor ben je bij Optiek De Ridder aan het juiste adres. Onze contactlensspecialisten leren hoe je contactlenzen moet hanteren en hoe je ze op een goede wijze inzet en uitneemt. Samen met betrouwbare controles zorgt dit dat je jarenlang zorgeloos contactlenzen kunt dragen.

Als kwaliteitsopticien zijn wij gepassioneerd met ons vak bezig en scholen wij ons permanent bij zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Kom gerust eens langs. Wij zorgen ervoor dat jouw ogen de beste zorg krijgen. Ze hebben er namelijk recht op.

 

 

Ons team

Ons team staat steeds voor je klaar met gespecialiseerd advies inzake optiek en contactlenzen.

wim 

 

Wim

Zaakvoerder, Opticien, Specialist multifocale lenzen

 

filip 

 

Filip

Zaakvoerder, opticien

 

julie 

 

Julie

Opticien

Dilan

 

Dilan

Stagiair-opticien