Beeldschermglazen

Evolueren onze ogen mee met de digitale wereld?

 

Een desktop, laptop of tablet zijn uit onze moderne maatschappij niet meer weg te denken. Ze maken ons het leven heel wat makkelijker. Jammer genoeg kunnen beeldschermen ook veel oogklachten veroorzaken. Branderige of prikkende ogen, wazig zien en hoofdpijn zijn veel voorkomende klachten.

 

Speciale beeldschermglazen kunnen hier een oplossing voor bieden. Ze zijn zo ontworpen dat zowel de te lezen tekst (30 tot 40cm.) als het beeldscherm (50 tot 70cm.) met één en eenzelfde glas op een comfortabele manier bekeken kan worden.
Beeldschermglazen worden ook meestal behandeld met een ontspiegelingslaag voorzien van een BlueControl-filter. Deze hoogtechnologische coating filtert al het schadelijke blauwe licht dat beeldschermen verspreiden. Zo krijgen jouw ogen ook nog meer rust en worden ze ook veel minder vlug vermoeid.

Om te bepalen welk type beeldschermglas voor jouw ogen het meest geschikt is, weten we graag hoe ver het beeldscherm van jouw gezicht staat. Zo kunnen we jouw werksituatie bij ons in de optiekzaak nabootsen en jou het beste glas geven.